Kenmerken Proline LED

De Proline LED van HVP AQUA is een verlichtingslijn bedoeld voor de grotere (2000-2.000.000 liter) (publieke) aquaria. Omdat er bij deze aquaria vaak grote (commerciële) belangen gemoeid zijn, is een duurzaam en betrouwbaar ontwerp van de verlichting een succesbepalende factor. Het team van technisch engineers is tot het ontwerp van de HVP AQUA Proline gekomen.

Proline LED

De verlichting is 100% waterdicht en bestand tegen de meest extreme (weers)omstandigheden. Het testen onder water en in extreme (vries)kou en hitte behoort tot de standaard procedure. De kwaliteit en afwerking zijn onevenaarbaar en daardoor wereldwijd een groot succes. De lampen zijn te koppelen met de meeste dimsystemen.

proline LED 500

Lichtopbrengst

De lichtopbrengst van de Proline is extreem hoog. De hoeveelheid licht van de Proline is 10x hoger dan dat van een Halogeen lamp.

Voorbeeld: 100 Watt Proline staat gelijk aan 1000W halogeen.

De Proline lampen zijn verkrijgbaar tot maar liefst 2000W en door de hoge efficiëntie van deze verlichtingslijn van HVP AQUA is deze uitermate geschikt voor projecten waar veel lichtbehoefte is en waar dus veel op de energiekosten kan worden bespaard. Naast energiebesparing is de duurzaamheid van de lampen hoog. De lampen gaan 30.000-100.000 branduren mee en hebben 5 jaar fabrieksgarantie.

proline LED 2000

Maatvoering

De Proline LED van HVP AQUA is verkrijgbaar in vele types, vormen en sterktes (in Wattage). Voor ieder project dus een geschikte LED oplossing. De kleuren van de LEDs kunnen desgewenst per unit worden samengesteld naar de wensen van de klant.
Bij het vervangen van conventionele verlichting voor de Proline kan uw adviseur een oplossing op maat geven. De bezoekers/klant zal hierdoor weinig tot geen verschil in uitstraling van het aquarium ervaren.

Voordelen

  • 100% waterdicht (IP68)
  • s Werelds beste kwaliteit
  • Te koppelen met de meeste dimsystemen.
  • 10x meer licht dan Halogeen/HQI
  • Extreem duurzaam, betrouwbaar en energiebesparend
  • Samenstelling van de LEDs naar wens van de klant mogelijk
  • Verkrijgbaar in vele types, vormen en sterktes (in Wattage)
Proline frozen

Proline frozen

Proline under water

Proline under water